Natuurlijk.
Hoeksche Waard

Wat je ook zoekt, je vindt het in de Hoeksche Waard

In de Hoeksche Waard is het gezonde buitenleven altijd dichtbij. Prachtige vergezichten, kleurrijke akkerranden en kreken, omringd door water. En dit alles is ontstaan vanuit de agrarische voetprint van ons eiland. Je geniet er van de rust en de ruimte, maar vindt er ook vertier in de bruisende horeca en aantrekkelijke winkelgebieden.
De Hoeksche Waard heeft ook grote ambities om de leefbaarheid van het gebied te bewaken. Dat betekent dat we de Hoeksche Waard aantrekkelijk willen presenteren voor inwoners en bezoekers die er willen recreëren, werken en wonen. Met gebiedsmarketing brengen we de belangen van inwoners, ondernemers en mensen die de Hoeksche Waard graag willen bezoeken samen.

Samen met werkgroepen waarin inwoners, ondernemers en belangenorganisaties zijn vertegenwoordigd, is hard gewerkt om het juiste verhaal van de Hoeksche Waard boven tafel te krijgen. Dit is vertaald in het merk Natuurlijk. Hoeksche Waard. We hebben het dan over de natuurlijke waarde van ons mooie eiland, maar ook over de vanzelfsprekendheid dat ‘Wat je ook zoekt, je het in de Hoeksche Waard vindt’.

De merk­waarden

De Hoeksche Waard is een merk met een autenthiek verhaal. Gezond buitenleven en Recreatieve ruimte zijn de merkwaarden waar we ons in eerste instantie op richten. Vanzelfsprekend hebben we meer kwaliteiten. De merkwaarden Dynamisch, Harde werkers, Innovatief, Unieke ligging en Vrijheid horen zeker ook bij de Hoeksche Waard.

De kern­waarden:
de 4 V’s

Verbonden

In de Hoeksche Waard leven mensen voor en met elkaar. Het sociale karakter zit in hun DNA. Mensen werken samen om dingen voor elkaar te krijgen en ze kopen lokaal.

Vindingrijk

De mensen in de Hoeksche Waard zijn vindingrijk en in staat om steeds weer te vernieuwen en innoveren.

Vermaak

De Hoeksche Waard is een gebied dat steeds in beweging blijft. Er is van alles te doen. Het draait om plezier hebben, met en voor elkaar.

Vrije buitenleven

In de Hoeksche Waard vind je rust, ruimte, regelmaat en prachtige natuur op een steenworp afstand van drukke steden als Rotterdam en Dordrecht. Al fietsend of wandelend wordt er volop genoten van het agrarische landschap. Hier leven mensen het gezonde leven, op hun eigen tempo en in alle vrijheid.
RUIMTE OM JE HEEN - LEEF HET GEZONDE LEVEN -LEUKE WINKELS EN GOEDE HORECA - DYNAMISCHE STAD DICHTBIJ - PRACHTIGE VERGEZICHTEN - ALTIJD IETS TE DOEN
CONTACT

Meer informatie of in contact komen met Gebiedsmarketing
Hoeksche Waard? info@natuurlijkhw.nl