Foodlab
Hoeksche Waard

In de Hoeksche Waard ontstaan er mooie dingen. Want onze gemeente staat symbool voor innovatieve landbouw. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten staat de Hoeksche Waard hoog aangeschreven. Het is dan ook logisch dat hier veel aansprekende bedrijven met internationaal aanzien gevestigd zijn. Grote en kleine agrarische ondernemers leren, inspireren en bieden belevenissen aan waarmee we de toekomst van onze boeren veiligstellen.

Foodlab Hoeksche Waard is er niet alleen voor onze agrarische ondernemers. Ook inwoners en bezoekers kunnen dankzij de verschillende initiatieven de agrarische sector van dichtbij beleven. Zo komt er een bezoekerscentrum en wordt er hard gewerkt aan een foodroute. Met een herkenbaar, uniform beeldmerk worden deze Hoeksche Waardse initiatieven zichtbaar gemaakt op de ‘interactieve Hoeksche Waard kaart’ op visithw.nl, zodat inwoners van binnen en buiten het eiland meteen zien bij welke boer ze wat kunnen kopen. Dit draagt bij aan de korte keten en aan een gezonde leefstijl.

RUIMTE OM JE HEEN - LEEF HET GEZONDE LEVEN -LEUKE WINKELS EN GOEDE HORECA - DYNAMISCHE STAD DICHTBIJ - PRACHTIGE VERGEZICHTEN - ALTIJD IETS TE DOEN
CONTACT

Meer informatie of in contact komen met Gebiedsmarketing
Hoeksche Waard? info@natuurlijkhw.nl