Werken en leren
in de

Hoeksche Waard

In de Hoeksche Waard staan veel vacatures open in de zorg, ict, transport, logistiek en agrarische sector. In samenwerking met SOB-HW (Samenwerking Onderwijs en Bedrijfsleven Hoeksche Waard), Hoeksche Waard Werkt en de gemeente is het platform Werken en Leren in de Hoeksche Waard opgericht. Jongeren en zij-instromers zien nu in één overzicht openstaande vacatures en stages in de Hoeksche Waard en werk- en stageplaatsen in hun eigen omgeving. Dit zorgt voor minder openstaande vacatures bij bedrijven, organisaties en instellingen en voorkomt uitstroom naar omliggende gebieden. Bovendien biedt het platform ruimte aan beroepsorientatie. Het aanbieden van een stageplek, bedrijfsbezoek of praktijkopdracht helpt leerlingen zich te oriënteren op beroepen, verbreden zij hun horizon en kiezen zij bewuster een vervolgopleiding.

Op de site www.werkenlerenhw.nl staan 328 vacatures en 77 stages. 172 bedrijven uit de Hoeksche Waard werken mee en plaatsen vacatures op de site, die 65.000 pagina-weergaven heeft en 14.000 gebruikers (cijfers november 2021).

RUIMTE OM JE HEEN - LEEF HET GEZONDE LEVEN -LEUKE WINKELS EN GOEDE HORECA - DYNAMISCHE STAD DICHTBIJ - PRACHTIGE VERGEZICHTEN - ALTIJD IETS TE DOEN
CONTACT

Meer informatie of in contact komen met Gebiedsmarketing
Hoeksche Waard? info@natuurlijkhw.nl