De
nieuwe
website

De afgelopen jaren heeft de website www.beleefhoekschewaard.nl positief bijgedragen aan de naamsbekendheid en het imago van de Hoeksche Waard. Dit geldt ook voor Facebook Hoeksche Waard en Instagram Beleef Hoeksche Waard.

Naast deze natuurlijkhw.nl website die vooral is bedoeld om de inspanningen van Gebiedsmarketing Hoeksche Waard te laten zien, komt er nog een website gericht op inwoners, bezoekers en bedrijven. Deze website visithw.nl is in ontwikkeling met bijbehorende sociale media en voorzien van de frisse nieuwe, aantrekkelijke huisstijl. De Hoeksche Waard wordt gepresenteerd als een ontspannen en ondernemend eiland waar het goed wonen, werken en recreëren is. De focus richt zich voornamelijk op jonge huishoudens en jongeren, zodat zij worden gestimuleerd in dit gebied te (blijven) wonen, werken, ondernemen en recreëren. Zij dragen bij aan een vitale Hoeksche Waard.

Op de site visithw.nl wordt een interactieve speciale Hoeksche Waard-kaart opgenomen met daarop presentaties van alle dorpskernen, organisaties, ondernemers en instellingen. Ook wordt een uniforme evenementen- en activiteitenkalender geplaatst, waarin het makkelijk zoeken is naar wat er voor leuks te zien, doen en beleven is in de Hoeksche Waard.

RUIMTE OM JE HEEN - LEEF HET GEZONDE LEVEN -LEUKE WINKELS EN GOEDE HORECA - DYNAMISCHE STAD DICHTBIJ - PRACHTIGE VERGEZICHTEN - ALTIJD IETS TE DOEN
CONTACT

Meer informatie of in contact komen met Gebiedsmarketing
Hoeksche Waard? info@natuurlijkhw.nl